Meddelser

***

Referat fra vores generalforsamling 20-feb-2018, læs her Referatet

***

Som sagt på sidste generalforsamling 2017, lovede vi at meddele jer, om vores forhandlinger med TV udbyderne sidst på året.

Vi har nu resultatet, et fantastisk tilbud til alle medlemmer fra 2018 og 5 år frem. STOFA bliver forsat leverandør på Bamdrup Øst antenneforening.

***

Stofa tilbyder Web-Tv to Go og Bredbånd Only til alle vores medlemmer fra 1-mar-2016. Kontakt Stofa for at tilmelde dig.

***

Gode kabler – gode billeder

Vi har lavet en hjemmeside, hvor man kan læse om godt udstyr. I kan finde hjemmesiden her: www.stofa.dk/signal. På siden findes der også udstyr, som Stofa har testet og godkendt til at kunne modstå de nye signaler. Her er der også et link til forhandlere af det udstyr, som er blevet stemplet med ”Stofa Apporoved”.

Allerede i dag er Stofas teknikere opmærksomme på problemet. Ved alle besøg hos medlemmerne vil teknikeren skaffe sig et overblik over hjemmets installation – og straks komme med et bud på en løsning på eventuelle problemer.

Som noget helt unikt har Stofa lavet et tilbud, hvor medlemmerne for 199 kroner kan få gennemgået hjemmets installation af en tekniker fra Stofa. Du kan se mere i folderen, der er vedhæftet.

Godt Signal folder

***

Hjemme installationer, hvad bør du gøre, og hvad bør du ikke gøre:

http://www.youtube.com/watch?v=Ts3V1NUfsic&feature=player_embedded

***


Følg med i Stofa’s drift information angående Internet og Zaptor afbrydelser:
http://www.stofa.dk/kundeservice/driftinformation