Meddelser

***

Stofa afholdte STOFA dagen 30-sep-2016, med de seneste nyheder.

Allerede nu kan man se en Ultra HD TV kanal på ekstra kanalen resten af året. D.v.s. kun Ultra HD TV kan modtage kanalen med rette opløsning.

Stofa introducerer ny App på Apple TV 4, hvor man kan vælge, at se de kanaler man betaler for, og start forfra på. Denne nyhed introduceres i Q1 2017.

Stofa introducerer også snart, at man kan gå 7 dage tilbage, og starte forfra.

***

Stofa tilbyder Web-Tv to Go og Bredbånd Only til alle vores medlemmer fra 1-mar-2016. Kontakt Stofa for at tilmelde dig.

***

Referat fra vores generalforsamling 23-feb-2016, læs her

Referatet

***

Gode kabler – gode billeder

Vi har lavet en hjemmeside, hvor man kan læse om godt udstyr. I kan finde hjemmesiden her: www.stofa.dk/signal. På siden findes der også udstyr, som Stofa har testet og godkendt til at kunne modstå de nye signaler. Her er der også et link til forhandlere af det udstyr, som er blevet stemplet med ”Stofa Apporoved”.

Allerede i dag er Stofas teknikere opmærksomme på problemet. Ved alle besøg hos medlemmerne vil teknikeren skaffe sig et overblik over hjemmets installation – og straks komme med et bud på en løsning på eventuelle problemer.

Som noget helt unikt har Stofa lavet et tilbud, hvor medlemmerne for 199 kroner kan få gennemgået hjemmets installation af en tekniker fra Stofa. Du kan se mere i folderen, der er vedhæftet.

Godt Signal folder

***

Hjemme installationer, hvad bør du gøre, og hvad bør du ikke gøre:

http://www.youtube.com/watch?v=Ts3V1NUfsic&feature=player_embedded

***


Følg med i Stofa’s drift information angående Internet og Zaptor afbrydelser:
http://www.stofa.dk/kundeservice/driftinformation